Hjälten är sällan en kräfta.

Hittade en sådan där typiskt "saker du aldrig trodde du undrade över"-lista som finns överallt på internet. Den här gången var ämnet vad som skulle hända dig i en skräckfilm baserat på vilket stjärntecken du är.

Vi kräftor fick som vanligt stämpeln som totalt värdelösa överlevare. Önskar någon kom på ett scenario där det var en VINST att känna sig kränkt och sitta och gråta i ett hörn medan man tänker på sitt ex som man hatar men ändå av någon anledning vill ska ha det bra och överleva ett tag till, samtidigt som man skriver ner familjens veckoschema och oroar sig för om maten på festen kommer att räcka till alla man tycker om. Jävlar vad vi hade varit vinnare då!


"Cancer

(June 22nd to July 22nd)

Sweet, sweet Cancer might survive if they surround themselves with one or two stronger friends, but if they’re on their own — lol, no. Cancers are lovers, not fighters, they’ll be murdered doing something cool like going for a midnight swim (water sign yo) or making love to their honey."

Tur min sambo är skorpion, den stackaren får hålla mig vid liv också.

Vilka stjärntecken är ni och hur hade det gått för er? Listan hittar ni HÄR.


Gillar

Kommentarer

Bunny,
Jag är vädur och går tydligen på jakt efter monstret och mördaren i skräckfilmen... jag som inte ens vågar gå ner i tvättstugan själv...
bunnydrugz.blogg.se
Svatantrya
Svatantrya,
Det bor nog en liten mesig kräfta i dig också 😉 haha
nouw.com/svatantrya
Saga,
Haha, jag är Skytt och tydligen den där comic reliefen som drar en massa dumma skämt om mördaren innan jag dör på något idiotiskt vis. Låter inte som jag...
darksidedreamer.wordpress.com
Saga
IP: 82.99.3.229