Historien om den tekniska idioten och en kamera

Okej, så för att vara helt ärliga och dra den pinsamma sanningen så gick det till ungefär såhär:

För en tid sedan började jag fundera på att skaffa mig en kamera, en riktig kamera men enkel nog att hantera för att den här tekniska idioten inte ska slänga den i väggen under den första veckan. Igår fick jag hem ett nytt mobilskal och (sade ju att det var pinsamt) blev lite sur för att jag inte kunde fota det och visa världen eftersom att jag alltid fotar med mobilen och well...?

Så igår gjorde jag slag i saken. Jag googlade tills jag hade fått upp tillräckligt många sök-alternativ för att veta ungefär allt om världen och bestämde mig sen för ett startkit för nybörjare. Räknade lite snabbt på ekonomin och insåg att jag de kommande två månaderna kommer ha både CSN och innestående lön och därmed får pengar som räcker till att både spara och investera i en kamera. Att det ändå rör sig om ganska mycket pengar försvarade jag med att sambon faktiskt lagt närmre 400 kr på ett mobilspel (borde låtit honom köpa ett X-box ändå...) och alla vet att 400 kr och 5400 kr är nästan samma sak. Jag har så gott som dyskalkyli, så har ni några invändningar hänvisar jag till offerkoftan a la dyslektiker på Facebook och förbjuder er att kritisera mig eftersom jag lider av ett handikapp, oavsett innehåll i mina argument.

Anyway, denna tekniska mackapär landar i nästa vecka och jag ber på förhand om ursäkt för eventuella svordomar, könsord och aggressiva utbrott då jag har sämre tålamod än en familjefar som bygger IKEA-möbler en fredagskväll.

Now: Who's up for some outfitbilder?

Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,
Ha en fortsatt kanonbra dag, kramen ❤
nouw.com/alvaalarssoon