Hemtenta i solen

Alltså såååå skönt att kunna plugga i solen. Visst är det kul med mer praktiska projekt men det kräver oftast en hel del tid inomhus också. Efter att ha avslutat dagen tidigt bestämde jag mig för att kasta kläderna (svart tshirt var ju helt fel val idag) och lägga mig på en filt på gröningen utanför lägenheten. Tog med både katten och kaninen så nu hänger vi här och skriver hemtenta, dricker alkoholfri ingefärsöl och myser.

Är väldigt besviken på den här kursen faktiskt. Den heter PR, medier och samhälle men innehåller galet mycket politik - som inte ens är särskilt kopplat till medier. Halva tentan är för mig ren grekiska men jag har bett om hjälp från en vän och medan jag väntar på svar försöker jag i alla fall komma så långt jag kan på den del jag förstår. Imorgon väntar fotbollsturnering med företaget så målet är att i alla fall skriva 2000 tecken till idag så att jag inte behöver ha det hängande över mig imorgon kväll.

De två små huliganerna är inte till någon direkt hjälp men de bidrar ju i alla fall med skratt och när tentan känns oklar är det bara att titta på katten som rövar kaninen så känns allt i världen plötsligt lite mer rimligt....

Gillar

Kommentarer

ericalinde
ericalinde,
Åh vad söt kanin!
nouw.com/ericalinde
Svatantrya
Svatantrya,
Han tackar och bockar! 😉 😃
nouw.com/svatantrya
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Hur söta är dom inte tillsammans 😊
nouw.com/sofialissmyr
Svatantrya
Svatantrya,
haha, de är inte ALLTID sådär söta ihop 😉
nouw.com/svatantrya
LifeTalk
LifeTalk,
Såå söta!! Vad pluggar du till?
nouw.com/lifetalk
Svatantrya
Svatantrya,
Haha, ja ibland är det rätt söta, när de inte har ihjäl varandra 😉 Jag studerar till Produktionsledare inom Media på Malmö Universitet 😊 Lite mer än ett halvår till praktiken nu - iiiih!
nouw.com/svatantrya
Sporrongs
Sporrongs,
Meeeen mys 😃 😃 😃
nouw.com/sporrongs
Svatantrya
Svatantrya,
De har sina stunder, haha!
nouw.com/svatantrya
coldinfinity
coldinfinity,
Åh, de här bilderna gör mig på så bra humör! Så himla söta <3
nouw.com/coldinfinity
Svatantrya
Svatantrya,
haha men ååh, vad härligt <3
nouw.com/svatantrya
Bunny,
Fina! Måste öva mer på koppel med mina små troll! Har du tips? Hahaha
bunnydrugz.blogg.se
Svatantrya
Svatantrya,
köp en stabil sele, där där som bara är snören mer eller mindre trasslar de bara in sig i. i övrigt.... var envis och köp ett par stycken. den tuggas lätt sönder innan de accepterat den haha
nouw.com/svatantrya