Hello World

Dagarna flyter ihop och lagom till jag insåg att det var fredag och ett gyllene tillfälle att ta sig ur huset fick jag reda på att jag väntar ett paket klockan halv nio ikväll. Så här sitter jag, som åtminstone lyckats ta på mig vettiga kläder idag, och sippar rödvin och inväntar en leverans från Kicks. Nåja, jag får spara den energin till imorgon. Förutom att tvätta är tanken att jag ska producera en massa content till både mig själv och jobbet. 2019 närmar sig med stormsteg och det gäller att ligga steget före, vilket jag (uppenbarligen) inte riktigt lyckats med den senaste veckan. Vi har massor av spännande boksläpp och författarporträtt som ska upp på förlagets blogg och sedan behöver vi se över hela contentplanen fram till åtminstone Mars för snart kommer det en ny katalog som ska skrivas. Vilket jävla drömjobb man lyckats haffa sig ändå.

Eftersom min outfit är ungefär det enda jag lyckats åstadkomma idag så bjuder jag på den. Hur går det för er, har ni börjat vakna ur ledighetsdvalan?

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
Jävla snyggo. Själv skulle jag duscha för tre timmar sen men det har liksom inte hänt än 😂
nouw.com/marietheresel
Svatantrya
Svatantrya,
Right back at ya! <3 Haha, alltså de här lediga dagarna har fan inte varit bra för mitt psyke. SÅ SKÖNT att vara tillbaka i vardagen igen!
nouw.com/svatantrya
janielindahl
janielindahl,
Men fina du 😍 Lyckades för en gångs skull få på både mig och dottern vettiga kläder (hade någonstans ändå förhoppningen att dra ut på tur). Men nu stannar vi hemma istället 😄💕
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
Haha, även små vinster är vinster 😉 Och tack! DU är också fin <3
nouw.com/svatantrya