Helgen som var

Hujeda mig vad sliten jag är idag. Trots någon öl för mycket har jag dock ingen ångest. Tänker inte ifrågasätta det alls faktiskt.

Helgen har rullat på i en rasande fart! Igår drog vi iväg redan på förmiddagen för att spela Volleyboll och dricka öl i grannhålan. Jag varken spelade eller drack öl under dagen dock då jag hade ett fotojobb att sköta på eftermiddagen. Önskar att jag kunde visa er bilderna för de blev så himla fina men dessvärre är det en överraskning till någon och dessutom inte helt påklätt så personen ifråga kanske inte vill att jag fläker upp dem på bloggen. Efter fotojobbet åkte jag tillbaka till volleyboll-festen som varade fram till ungefär klockan 23 för våran del.

Idag har vi packat ihop oss och lämnat över huset till de riktiga ägarna och jag har redigerat bilder medan Vikingen mest stirrat rakt ut i tomma intet och beklagat sig över muskler han inte visste fanns. Det är dumt att spela boll som om man var 20 när man egentligen är över 30. Jag har precis skickat iväg de färdiga filerna och tänkte gå och köpa mig något gott att mumsa på medan jag kryper ner i soffan med en bra bok. Semester, det borde man ha oftare.

Hur har er helg varit?

Gillar

Kommentarer