Hejdå till torr hud

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller annonslänkar

Hur har mitt ansikte ens överlevt vintern utan Arganolja innan?

Visste ni att Arganolja inte bara passar bra i håret utan även är en räddare i nöden för riktigt torr hud? Det lärde jag mig via lappen som följde med min beställning från cocopanda. Mitt ansikte håller ju i vanlig ordning på att lossna från sig själv så fort det blir kallare än 10 plusgrader. Men efter några dagars användning av oljan varje morgon och kväll efter att ha tvättat ansiktet så är det så lent och fint - och inte alls oljigt och kletigt som jag var rädd att det skulle bli!

Oljan jag använder är BaByliss Pro's arganolja och är ni likadana torrbollar som jag så rekommenderar jag er att prova den. Den är värd varenda krona!

Jag passade även på att beställa en fixingspray som också funkar utmärkt att fräscha upp och återfukta ansiktet med. Perfekt för långa dagar och dessutom luktar den gott.

Gällande sminket brukar jag i vanliga fall använda mycket från smashbox, främst foundation, men såhär i vintertider när huden lätt blir lite stramare tycker jag att den blir för tjock och kakar sig lätt och då tycker jag om att blanda ut den med Fit Me för att göra den lite lättare på huden.

I övrigt köper jag smink väldigt sällan, mest för att det är skittråkigt. Nu tog allting slut på en gång vilket krävde en påfyllning och det var faktiskt det enda jag passade på att köpa under Black Friday. Vill ju helst inte lägga tusen spänn på att se ut precis som jag gjorde igår. Right?

Gillar

Kommentarer