Hej på dig måndag

Helgen kom och gick och jag tog något slags personligt rekord i att skjuta upp allt jag borde göra. Inklusive blogga. Huvudvärken och muskelspänningarna som följt mig ett tag traskar med mig in i den nya veckan. Men det är okej - No bad vibes in my office! Vetskapen om att jag kommer kunna ta lite julledigt gör det lättare att bita ihop.

Den här veckan bjuder på slutspurter i både studier och jobb. Började dagen med ett möte med innovationsteamet där vi skissade upp idén till vår pitch-film. Resten av dagen har spenderats här, på hemmakontoret. Så jävla intressant tjej. Har jag ens något liv längre?

Mot slutet av veckan har jag i alla fall bestämt att jag ska ta en fika med en gammal kollega. Hon har gått in i den berömda väggen och behöver lite uppmuntran. Dessutom är det julmarknad i byhålan och jag så galet peppad på julen i år att jag kanske köper hela marknaden.

På lördag är det releasefest för vännerna i Through The Noise och jag ska försöka minnas hur det är att vara ute bland folk en lördagkväll. Det blir väl som vanligt tänker jag. Antingen somnar jag först eller så somnar jag sist. Aldrig kan man vara sådär lagom och härlig. Allt eller inget, från noll till hundra ner till noll igen.

Men fram till dess krigar jag på. Påminner mig själv om att jag gör just allt det jag vill göra just nu. No bad vibes och så vidare.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Busy week, men skönt att du får julledigt efter allt slit 😊 Mysigt det lät med både fika och julmarknad! Visa gärna upp vad du köpt sen när du kammat hem hela marknaden, haha 🤩🎅🏻❤️
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
Haha, alltså det är helt galet just nu! Ändå lyckas jag knalla runt och göra ingenting jätteofta. Så rörigt att man bara stänger ner och sitter där som en klump i soffan och tänker på allt man borde göra haha.
nouw.com/svatantrya