Häshtäg måndag

Var fan tog den här dagen vägen? Det är ju ändå måndag men dagen har ändå lyckats springa iväg så pass fort att jag inte ens hunnit blogga eller ens hunnit vakna för den delen. "Vaknade" tydligen flera gånger inatt och hyperventilerade och kved inatt så jag ska väl egentligen bara vara tacksam för att jag inte vandrat runt som en zombie i en ännu långsammare värld idag.

Har i alla fall landat här hemma, tagit igen partiledardebatten jag missade igår kväll, då jag var på ett Mary Kay-event hos en kollega, och fått i mig maten ni ser nedan. Fick sådant jävla sug efter stekt macka med stekt ägg på - ingen vet varför.

Angående eventet igår också... Ja. Jag är väl hyfsat påläst om Mary Kay och är väl tveksam till allt vad sektliknande pyramid-event/försälning heter och produkterna är väl absolut inte de bästa. Jag gick faktiskt mest dit för att få en trevlig kväll sådär en söndag. Men jag kunde givetvis inte låta bli att köpa något, som den köptorsk jag är. Men det blev i alla fall bara grejer jag behövde. En primer, en concealer och en oil mattifier som kan läggas både över och under foundation. Berättar mer och visar er när jag fått de sista två på posten! Nu måste jag sätta mig och printa ner lite idéer som skulle ha diskuterats på ett möte igår men tiden blev lite knapp så det får skötas över le internet istället.

Ni då? Hade ni en bra helg? Och en bra måndag?Gillar

Kommentarer