hand made: flower set

För en tid sedan fick jag ett infall, möjligen triggat av de fina tygerna jag råkade gå förbi i den lilla sybutiken här i byn. Den blommiga drömmen ni ser här nedan skulle helt enkelt in i min garderob, på ett eller annat vis. Så jag bestämde mig för att sy något.

Jag har aldrig sytt kläder från grunden tidigare och till det är jag dessutom helt värdelös på att mäta och räkna. Men den här simpla designen lyckades jag i alla fall höfta fram. En plufsig liten tubropp med skrynklade axelband tillsammans med en lång kjol med slits.

Tyget är i närmast 100% bomull så den är hur skön som helst att knalla runt i även här hemma och passar lika bra på stranden som lite mer uppklädd till fest.

Sedan dess har jag faktiskt sytt även en jumpsuit som jag ska visa så fort jag lyckas hitta energin till att ta några ordentliga bilder på den. Jag har tyvärr inte dokumenterat så mycket av processen men tänker att om ni är intresserade så försöker jag gärna förklara (och dela ut några lärdomar jag tar med mig) i en video. Det är också möjligt att det blir några kärleksför Vore det intressant?

Gillar

Kommentarer

fridachristinas
fridachristinas,
Men alltså WOW vad grymt att sy från grunden! Helt fantastiskt mönster också 😍
nouw.com/fridachristinas
Hilma
Hilma,
ÄLSKAR din outfit!!! 😍
nouw.com/hilma
IP: 82.99.3.229