Grey day, good day

Hello små jordlingar!

Fy fasiken vad trött jag är men ändå känner hjärnan för att tänka ut tusen inredningsidéer till en större lya som inte ens är sökt än, vilja klippa sönder halva garderoben och trots den tillfälliga avsaknaden av symaskin och överflödet av byxor vilja sy ett par nya flares. Vi pratar mörkröd sammet, vilken hjärna skulle inte bli sugen på det förresten?

Tropikariet var litet, varmt och fullt av ungar. Men vi såg söta, sällskapliga apor, ormar och vi träffade fåglar som kommer ge mig mardrömmar i veckor. Efter besöket åkte vi runt och gick i lite affärer, gick igenom vad man kan behöva vid en zombieinvasion eller tredje världskrig och avslutade med käk följt av kaffe och en bärs hos svärföräldrarna. Imorgon åker vi och letar efter ett tält då det vi har är alldeles för stort för att vandra med och senare i veckan åker vi förhoppningsvis uppåt i Skåne för en natts tältande och promenerande vid en mysig sjö. Jag vill fan ha semester året om.

Nu ska jag försöka hitta något kreativt att stilla min speedade hjärna som är hög på livet med och försöka varva ner lite. Tänkte hinna upp så pass tidigt imorgon att jag hinner fånga förmiddagssolen och fotografera lite fler annonser till tradera och ändå hinna iväg på tältspaning och äventyr vid lunchtid.

Hoppas ni haft en bra måndag!


Halsbandet hittar ni på Ebay och Wish.

Gillar

Kommentarer