God morgon!

Hej små aliens, jordlingar och knytt! 🌿 Har ni drömt sött inatt?

Själv sov jag så gott att jag hade svårt att vakna men blev genast piggare när Vikingen kom med frukost och kaffe på sängen. Det pirrar alltid lite extra i hjärtat av de små gesterna i vardagen.

På dagens schema står det seminarium och en komplettering i kamerateknik så det blir en heldag i skolan. Vikingen frågade igår hur det känns i skolan och helt ärligt så känns det just nu lite sådär. Det handlar mest om att jag enbart läser valbara kurser denna terminen och det blir alltid lite mer ostrukturerat då. Dessutom är den ena väldigt praktisk och den andra på distans så det är väldigt lite skoltid med fortfarande väldigt mycket att göra vilket bidrar till en konstant underliggande stress samtidigt som det känns som att man kommer ur spår lite. Men efter sommaren är det dags att börja se sig om efter lämpliga praktikplatser så då får man nog lite ny motivation!

Eftersom jag sitter på tåget just nu får ni två snapchat-bilder på min nya pyjamas. Pyjamas räknas till nödvändigheter så det får man alltid köpa. Den här gullesaken är från boohoo.com och är så jäkla skön!

Hoppas ni får en fin dag och glöm inte deklarera om ni vill ha pengarna efter påsk! 🌻

Gillar

Kommentarer

wordlycornerblog
wordlycornerblog,
Godmorgon fina, och fasiken vad lyxigt med frulle på säng! 😊
nouw.com/wordlycornerblog
Svatantrya
Svatantrya,
ELLER HUR!? Ibland lyckas de där karlarna fasiken imponera rejält! 😉 hah a
nouw.com/svatantrya
janielindahl
janielindahl,
Men vilken härlig pyjamas 😍 Finns ju inget bättre att svida runt ikring hemma sådär! Deklaration = check! 😃 Lycka till i skolan med seminarium och allt 💕 Kram ditt lilla knytt! 😘
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
Den är så töntig så den blir amazing! Pyjamas är mitt favoritplagg! haha
nouw.com/svatantrya