"Go your own way....na-na-na-na"

Blickar framåt igen, för att jag faktiskt en gång bestämde mig för att jag kan göra det. Tog den lilla tid som blev över av dagen och följde mina planer, bockade av listor och såg någonting skapas framför mig. Det är nog det bästa jag vet. Trots att jag är helt jättehemskt dålig på att fullfölja mina listor så hade jag i alla fall blivit en bra chef - för jag är bra på att skriva dem. Herrejösses, jag skriver ju nästan ner när det är dags att gå på toaletten... Och nu blir jag alltså snart chef, min egen chef.

Det blir inget stort, jag har en lång väg kvar och mycket att lära innan jag kommer kunna ta på mig några större eller mer avancerade jobb. Just nu försöker jag bara hitta mitt, vad jag är bra på, vad jag är. Det är en utmaning i sig.

Min facebook-sida lanseras den 1 Juli och än har jag inte riktigt bestämt mig för hur jag vill göra med fakturering. Det är en djungel det där, att vara småföretagare. Å ena sidan vill man ha så mycket pengar som möjligt själv, å andra sidan är jag så dålig på siffror att jag hade fastnat i skatteverkets klor efter en vecka.

Men det är inte heller någon brådska egentligen. Inte ens sambon har fått se det arbete jag gjort hittills, mina planer, eller ens facebook-sidan. Men eftersom ni alltid är så störtsköna, peppande och står ut med mitt ordbajsande så får ni veta det först av alla.

Från den 1 Juli står alltså Svatantrya Revolution Studio till ert förfogande när ni behöver text, bild, design, layout eller valfritt kladd och ordbajseri.

Gillar

Kommentarer

Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Spännande!! 😃
nouw.com/sandrabergmanfit