GLADA NYHETER!

Nu kan jag inte hålla mig längre, JAG HAR FÅTT JOBB! Den 29 juli börjar jag med fyra dagars arbete på egen hand och den 2a Augusti har vi det första mötet. Sedan fortsätter jag med en projektanställning på heltid i sex månader framåt med förhoppning och mål att det ska bli längre än så.

Tjänsten kommer att delas mellan två olika företag. Det ena är bokförlaget där jag får en utökad tjänst och den andra är ett företag som säljer kalendrar och världens finaste anteckningsböcker (se den svarta på bilden bara). Böcker och anteckningsböcker - jag har fan hittat hem. Mitt arbete kommer att vara varierat, precis så som jag behöver ha det. Allt från att skriva texter, fotografera produktbilder och sköta sociala medier till att rodda marknadsföringsprojekt och driva försäljningen via olika digitala plattformar. Jag är så evigt tacksam för den här chansen, samtidigt som jag är livrädd inombords. Detta är så långt ifrån var jag var för bara ett år sedan och det är inte utan att jag ibland känner att jag tagit mig vatten över huvudet. Den ständigt kritiska rösten inombords, jag ska fan knäcka den. Jag har lyckats kombinera några av de saker jag älskar mest med sådant jag är bra på, jag kunde inte önska mig mer.

Tänk om jag vetat det för två somrar sedan, när jag fick sjukskriva mig från jobbet för att telefonförsäljningen höll på att ta knäcken på mig. Tänk om jag vetat det förra sommaren när jag läste sommarkurser för att slippa gå tillbaka till ett jobb som gjorde mig sjuk. Tänk om jag vetat det när jag med ångest i bröstet sade upp mig från en trygg tillsvidareanställning för att satsa på några timmar av något jag älskar. Tänk om jag vetat det när jag inte blev kallad till intervju och undrade om de tre åren på universitet var bortkastade.

Tänk om jag vetat, att hjärtat alltid visar vägen.
För mindre än ett år sedan valde jag att ta det där steget, med ena foten över klippans kant föll jag handlöst ut i livet. Hoppades att vingarna skulle bära, hoppades på att flyga – och visst fan flög jag.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Grymma Sofié, är så glad för din skull! Stort grattis ❤️❤️
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
TACK, TACK, TACK! <3 Det är så knäppt hur saker alltid löser sig till det bästa bara man håller tankarna på rätt håll <3
nouw.com/svatantrya
BelleTherese
BelleTherese,
Men fy fan så drömmigt och roligt bruden!! Drömjobb jö 😍❤️ Grattis!! Du är så bra!!
nouw.com/belletherese
Svatantrya
Svatantrya,
Men verkligen! Tusen, tusen tack! <3
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229