Fredag och motivationskickar

God morgon!
Började dagen med att hela familjen Svensson-Leifsdotter försov som två nersövda hundvalpar imorse. Fick skynda iväg till morgonmötet med projektgruppen och nu kan vi snart avrunda här för att kila iväg på föreläsning. Efter det blir det jobb i några timmar innan jag håller helg. Eller ja, helg och helg, plugghelg. Ska ta mig igenom en av topp 5 tråkigaste böcker jag läst. Då har jag ändå läst böcker som "Svenska språkregler" - DET är fan tråkigt.

Anyway, företagsmötet igår var förvånansvärt givande med tanke på att det ändå var en vän och ett par öl iblandade. Känner verkligen att jag är på rätt spår och att få prata om projekt och spåna idéer med någon annan på det viset gav så mycket inspiration och pepp att jag hade svårt att somna igår.

Nu måste jag tömma min inkorg, svara på mail och få i mig frukost nummer två. Min mage skriker så högt att jag tror de i biblioteket i byggnaden på andra sidan gatan hör den.

Den gosiga koftan/klänningen är ifrån Boohoo, halsbandet och hatten är från Ebay. Och ser ni att mitt avkapade hår har börjat växa och frodas likt sexlusten hos en brunstig kamel eller?! Till sommaren har jag långt hår igen, så det så.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229