Fredag och helgens planer

God morgon! Jag har fixat lite med egna projekt nu på morgonen och ska alldeles strax kila in till kontoret för att jobba resten av dagen. Så jäkla trött dock. Har något dipp i energinivån och drömmer seriöst om mat om nätterna (!). Jag går och lägger mig jätte-tidigt bara för att kunna vakna igen och äta frukost. Är det någon mer som blir så ibland? En levande mat- och sovklocka liksom.

Och trots att jag får sovit mina timmar är jag ändå lika trött dagen efter. Borde kanske se över mina tillskott igen, har ju varit minst sagt slarvig med både järn och allt annat den senaste tiden.

MEN lika glad är jag för det! Det är fredag och jag är faktiskt ledig i helgen - vilken skräll va? Ska bara plugga en del och jobba på ett skolarbete. Resten av helgen kommer spenderas på namngivelsefest och skånes djurpark. Farmor blir 80 och vi syskon bestämde oss för att ta med henne till djurparken eftersom hon alltid tog med oss dit när vi var små. Ikväll blir det dock fredagsmys med hjärtat eftersom han åker iväg på turné igen imorgon. Har förberett mig genom att skriva en lista på kreativa saker att göra medan jag är själv hemma.

Vad har ni för planer? 🌻

Tyckte denna bilden blev så märklig på mig på något vis, men jag ser glad ut och det är bra. Man ska vara glad!

Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Svatantrya
Svatantrya,
Tack, vad snällt! <3
nouw.com/svatantrya