Fredag kväll

Här ligger jag i badet, dricker rödvin och har det gött. Eller ja, det gör jag ju såklart inte längre. Lite jävla konsekvenstänk har jag ju ändå, i somliga frågor lyckas hjärnan hinna före kroppen. Att släpa ner datorn i badet är en av dem. Har i alla fall unnat mig ett hemma-spa. Det vill säga tvättat håret och nästan njutit av det. Måste vara världens äckligaste som tycker att duscha och bada är det tråkigaste som finns. Tycker det är jobbigt att bli blöt. Tycker det tar för mycket tid. Det är varm när man går i och kallt när man kliver ur. Ändå försöker jag få det till någon härlig "ta hand om mig själv-tid", det är ju så det ska vara.

Fredag kväll. Vikingen är i studion och gör saker jag inte förstår mig på. Resten av världen är där ute, den gör troligen också saker jag inte förstår mig på. Här sitter jag, utan någon som hör av sig, utan planer och mål. Mjukiskläder, blött hår, glasögon, själv. Disk på diskbänken och varma mackor till kvällsmat. Jag bryr mig inte längre, jag har jobb och göra och en morgondag att vakna till. Investerar i mig själv, tar till vara på lugnet. Fredagar behöver inte vara så jäkla märkvärdiga tänker jag.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Ibland är den bästa investeringen den man gör i sig själv ❤️ So-what om hela världen är ute och gör saker som man ändå inte förstår sig på. Låt dem hållas! Så kan du njuta av din lugna egentid vid datorn så länge 😘 Fredagskram på dig fina Sofié 💕
nouw.com/janielindahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229