Fotografering på vikingagravar

Vad är det för dag? Vem är jag? Vad har jag missat?

Nackdelen med att vara en lättstressad människa som kräver strukturer för att undvika ångest eller total panik i vardagslivet är att det är förbannat svårt att slappna av utan att det följs av flera dagar av ångest och en känsla av att ha tappat kontrollen.

Som ni märker har jag kopplat av, eller ja, egentligen har jag gjort en massa men det har mest involverat utflykter och en massa fotograferande. Och jag antar att det är just därför jag behöver blogga, för att om jag kan blogga om det håller jag fortfarande någon form av struktur, jag får liksom på papper vad som gjorts och vad som ska göras. Jag håller någon form av kontroll även på det som är hobby-baserat. I'm a freak, I know. Men lucky you som efter den här insikten kommer få följa mig bättre, eller?

Var i alla fall ute i det gröna (bruna) och fotograferade min babe och hans bror till deras nya projekt (kommer ett litet teaser-klipp på det senare!) i söndags. Få av bilderna blev bra då en klen jävel som jag inte har någon som helst kontroll över hur mycket kroppen skakar när man står uppe på en jävla vikingagrav mitt i höstrusket och håller på att blåsa bort. Men några gick i alla fall att använda och igår kväll tog jag mig i kragen och försökte hitta den där strukturen genom att faktiskt dra in dem i datorn och redigera dem.

Och jag kan ett år senare inte släppa hur förbannat snygg min karln är...

Gillar

Kommentarer