Årets första riktiga snö ⛄

Åh, så varm i hjärtat jag blev när jag vaknade och såg all snö utanför fönstret idag! Jag är ett sommarbarn och är helt säker på att på tok för många gener i min kropp inte är gjorda för det kalla nordiska klimatet men jag älskar ändå årstiderna och är tacksam över att få leva i ett land där man ser världen skifta form fyra gånger om året. (Well, ska man vara lite mer realistisk har Skåne oftast bara två. Höst och sommar, men det gör ju snön bara ännu mer fantastisk.)

Jag och Kosmos klätterkatt steg upp vid nio och klev i vinterstövlar och halsband och traskade ut. Har varit ute hela morgonen och lekt kurragömma, "sist till trädet är en prutt" och skvätt snö omkring oss (ja, han är mer hund än katt). Försökte få några fina vinterbilder men för kattens egna säkerhet höll vi oss kring gården som inte bjuder på så mycket och ja... har ni någonsin försökt fotografera en nästintill helsvart katt i vit snö som envisas med att bara gå rakt upp i ditt ansikte istället för att stå och se fin ut?

Nu ska jag dricka en kopp varm kaffe med kanel och kardemumma och läsa lite kurslitteratur medan Vikingen, som troligen drack lite för mycket rusdrycker igår, ligger och snarkar på soffan. Hoppas ni får en härlig söndag! 🌹


Gillar

Kommentarer

sofiajarefeldt
sofiajarefeldt,
Svatantrya
Svatantrya,
Ja! Har varit så spralligt glad hela dagen - verkligen fått ny energi!
nouw.com/svatantrya
egoettu
egoettu,
Blir så glad av dina bilder!
nouw.com/egoettu
Svatantrya
Svatantrya,
Åh men tack fina <3
nouw.com/svatantrya