Försöker njuta mitt i stressen

Hur mår ni idag små varelser? ✨

Jag har stressat som en tok sedan jag slog upp ögonen imorse känns det som. Deadlines på jobbet, folk som inte går att nå, mailadresser som inte fungerar, ett case jag inte förstår någonting av, skoluppgifter jag glömt bort och projekt som inte rör sig framåt. Men det är okej, vissa veckor är tuffare än andra och jag försöker (mellan svordomar och suckar) att ändå njuta av allt det ger.

Spenderat nästan hela kvällen på hemmakontoret och försökte göra det bästa av situationen. Städade undan skrivbordet, drog på mig en onepiece och kokade en kopp te. Nu börjar dock kroppen säga stopp och ögonlocken är tunga trots att kockan inte ens är nio. Dessutom är jag på ruskigt dåligt humör. Någonting som stjäl en massa onödig energi. Ska försöka släppa det, det är inte värt min tid. Fokuserar på det som känns bra, det som är roligt, det som ger mig någonting. Resten får vara vad det är.

Ska ställa i ordning, bädda ner mig med en bok eller en podcast och stänga ute världen en stund. Har några smaskiga blåbär och ännu en tekopp som väntar på mig.

Imorgon är det fredag och jag kan förhoppningsvis se fram emot en lugn och skön helg utan några större krav.

Gillar

Kommentarer