Före och efter redigering

Som ni vet gillar jag att gå bananas med redigeringen av bilder. Att sitta och pyssla med bilderna efteråt är nästan roligare än själva fotograferandet. Jag vet att min stil inte går hem hos alla, säkerligen minst hos mina lärare i grafisk design, men det är min grej. Just naturbilder gillar jag att trixa extra mycket med. Ibland blir det mindre för att alla bilder i ett blogginlägg ska följa samma spår och all redigering inte blir lika bra på alla bilder beroende på skillnader i ljus och färger, men när jag kan, då låter jag oftast kreativiteten istället för den skolade hjärnan styra. Det är trots allt det som är poängen med att skapa, för mig i alla fall.

Tänkte visa ett exempel på före och efter, från dagen i Rövarekulan. Bilderna är fotade i JPG då det bara är för eget nöjes skull vilket gör att redigeringen sliter något mer på bilden men jag gillar nästan det, såklart. Tycker ni det är intressant att se hur andra redigerar sina bilder? Jag är ju nörd, så jag kan ju knappast tala för allmänheten.

Före:

Efter:

Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Tycker verkligen att du har din egen stil, och det är vackert att se dina bilder!
nouw.com/fitnessbyannabelle
Svatantrya
Svatantrya,
(världens senaste svar) Tack! Vad snäll du är!
nouw.com/svatantrya
Julia
,
Åh tycker du redigerar dina bilder görsnyggt. Får Woodstock vibbar och blir alldeles harmonisk i själen av dina "färgsättningar" (haha kunde inte hitta ett annat ord)! <3
Julia
,
En vill ju liksom bara gå rakt in i bilden och sätta sig naken som näcken med blommor i håret och känna forsens kraft skölja igenom själen. Aaah jaaaa precis så känns denna bilden!
Svatantrya
Svatantrya,
Men alltså du.. <3 Jag älskar att ha dig här.
nouw.com/svatantrya