Förändring på gång!

Puh, så trött jag varit idag. Kroppen är verkligen helt slutkörd och det ligger nog något virus och lurar någonstans för halsen är öm, lederna värker och huvudet känns tungt. Peppar kroppen med massor av te och vitaminer men har ändå tagit ledigt från helg-jobbet för att vara på den säkra sidan. För det första vågar jag inte lita på att jag är kapabel till att jobba och för det andra vill jag inte riskera att bli sämre, om det nu är något, såhär nära tentaperioden.

Vad har ni gjort idag då? Jag har hängt på jobb (höll seriöst på att somna och gick mest och gnällde om att jag tyckte det var kallt över allt), varit på projektmöte och efter det kämpade jag mig iväg till nagelsalongen. Hellre idag än någon annan dag liksom. (Bild kommer!) Mer spännande än så har det inte varit idag faktiskt.

Vad som dock ÄR spännande är att det kommer ske lite förändringar här på bloggen. Kanske inte något ni kommer märka av så mycket mer än på utseendet vid första anblicken men jag kände att min blogg inte riktigt gav den feeling jag planerat eller tänkt mig så häromdagen satte jag mig ner och funderade. Jag skrev ner nyckelord, teman, osv och insåg vad jag faktiskt vill blogga för - vad syftet är. Så under dagen imorgon kommer saker och ting att styras upp här inne! Ska bli så himla skönt faktiskt, att få en riktning igen. Sortera det där blogg-kaoset i hjärnan och förhoppningsvis kunna bjuda på en mer enhetlig och genomtänkt avokado-halva av Internet.


Gillar

Kommentarer