För kärlekens skull

Hej små knytt, aliens och vanliga jordlingar! 🌻 Jag hoppas ni har haft en riktigt fin helg såhär långt och njuter av söndagen? Jag skulle ha bloggat i bilen igår men jag har börjat bli så galet åksjuk med åldern att det var stört omöjligt.

Fredagen spenderades med min nyfunna vän Katarina, bubbel och en massa gott att äta. Vi sågs vid 18 och jag var i säng vid midnatt. Trött och nöjd med kvällen. Det är så himla lustigt att vi lyckades träffa varandra över nätet och så visar det sig att vi bor en hållplats med tåget ifrån varandra (alltså inte mer än ca 3 minuter). Dessutom påminner hon så galet mycket om min barndomsvän att det känns som att jag fått en extra av henne.

Igår hade vi planer på att åka över till Helsingör med färjan och bara glida runt på dansk mark men Vikingen ville hellre åka till Skånes djurpark. Jag är egentligen inte så mycket för det där med djur i bur men om man ska vara något förlåtande tycker jag att Skånes djurpark verkar ta väldigt fint hand om sina djur.. även om det såklart alltid smärtar lite att de inte kan få leva i det vilda som alla andra. Några av djuren ingår dock i räddningsprogram för att de ens ska kunna finnas kvar på jorden och det är ju fint. Men ja, det är klurigt det där. Vikingen hade i alla fall inte varit där på säkert 20 år så vi köpte med oss fika och spendera närmare fyra timmar i parken innan vi kände att det var dags att åka vidare.

När vi ändå var i krokarna körde vi in om min broder från en annan moder och hälsade på för en kopp kaffe innan vi körde hemåt och tog gjorde en snabbvisit hos svärföräldrarna som passade minstingen. Det blev en liten trumsession innan vi åkte hem och plockade fram lördagsgottorna och slog oss ner på soffan. Jag hade varit dum och tagit boots på mig och var SÅ trött i benen!

Sedan spenderade vi kvällen framför TV:n med en massa gott och filmen om Ted Gärdestad. SÅ BRA! Jag grät mängder och det enda jag vill lyssna på just nu är Ted. Har ni inte sett "Ted - för kärlekens skull" än så rekommenderar jag er verkligen att se den! Filmen är en fantastiskt fin men också sorglig berättelse och de har dessutom verkligen lyckats grymt bra med att hitta skådespelare som ser ut som de verkliga personerna. Happy Jankell är störtvacker i sin roll som Lotta Ramel!

Nu ska jag tralla vidare på de finaste bitarna av Ted och fortsätta njuta av min söndag.

Gillar

Kommentarer

Tessjohans
Tessjohans,
Vilken mysig helg! 😍 Har länge tänkt se Ted, får nog ta tag i det nu, den verkar superbra!
nouw.com/tessjohans
Svatantrya
Svatantrya,
Åh, har du sett den än? 😃
nouw.com/svatantrya