Flames

Sjukan har vägrat ge med sig och fara sin kos, så jag går fortfarande runt och hostar och känner mig dimmig av sömnlösheten. Har som tur är lite hostmedicin stående i skåpet sedan sist jag hade den här skiten men den blir man ju inte direkt skarp i skallen av. Det har varit tufft att jobba men imorgon är det äntligen fredag och jag avslutar veckan med att jobba hemifrån och skriva texter till vårkatalogen. Det känns som en bra avrundning faktiskt. Att jag aldrig blev riktigt frisk är väl egentligen mest mitt eget fel. 30-årsfest, utomhusbröllop och en hel del ångest tär på kroppen. Denna helgen ska jag därför åka hem till mamma och pappa, träffa gamla vänner från Öland och skriva bok ifrån sängen. Men först har jag en barn-fotografering under lördag förmiddag men det tar bara någon timme så det ska jag nog orka med. I övrigt blir det fokus på återhämtning och egentid.

Imorgon kommer jag också lämna in min sista komplettering i sommarkurserna och efter det kommer vi förhoppningsvis kunna höras lite oftare. Det verkar trots mitt minst sagt bristande fokus på bloggen har det ändå trillat in en hel del nya läsare här och jag vill gärna lära känna er allihop!

Hur har ni haft det i veckan? Har ni också åkt på snuvan eller ni har klarat er såhär långt?

Fredagen hade rock-tema och då jag inte ville gå dit och se ut som vanligt passade jag på att använda en klänning som aldrig någonsin blir använd och jag funderat på att sälja vidare i flera månader. Ni vet det där plagget som är coolt men man är inte säker på om det är ens stil? Jag vek upp den och matchade med en kjol vilket fungerade så bra att den nog får hänga kvar i garderoben ett tag till ändå. Lessen learned dock: långa, tighta klänningar är inte min grej.

Gillar

Kommentarer

emmanatterlund
emmanatterlund,
Klarat mig hittills *Ta i trä*. Börjat käka höstvitaminer nu och hoppas att det kanske iallafall har lite placeboeffekt 😉
nouw.com/emmanatterlund
Bunny Therese
Bunny Therese,
Fy för att vara sjuk så där länge. Hoppas det vänder snart!
bunnydrugz.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229