Finaste födelsedagen

Jag vet att jag lovade att vi skulle hänga lite igår. Men kreativiteten tog över och tiden räckte inte till. Jag håller på att mata ut en video nu, där jag pratar med mat i munnen, har fler dubbelhakor än jag haft under hela mitt liv och mest pratar så att ingen förstår. Den är också freaking 20 minuter lång! Men jag kan lägga upp den när den är klar om ni vill. Nu har jag ju ändå gjort den, haha.

Förutom det så blev jag också överraskad av Vikingen när jag kom hem från jobbet. Han hämtade mig vid tåget och sedan körde vi ut till stranden. I baksätet, under en gammal sovsäck hade han gömt en stor korg med blommor, pomac, mat och presenter. Han är så jäkla bra den där mannen alltså. Så vi åt, mös, drack pomac och badade i havet medan solen sänkte sig över vår del av världen. Jag fick en vågtång som jag länge suktat efter men inte riktigt känt att jag haft pengar att köpa själv.

Ikväll står det firande med vänner på schemat. Jag jobbar till tre och gästerna kommer klockan sju. Jag har SÅ mycket att fixa och just nu blir jag mest trött av tanken men jag vet att det kommer bli så himla trevligt och värt det i slutändan.

Tusen tack för alla grattis också - ni är bra fina ni med!

Ps. Min story time är nu korrläst och justerad. Jag skrev den från mobilen under dagen och insåg idag att några bitar var närmast oläsbara. Hoppas ni finner den underhållande i alla fall - det var svårt att beskriva hur bisarrt det faktiskt var utan att behöva skriva en hel bok.

Gillar

Kommentarer

BelleTherese
BelleTherese,
men guuuu va snäll han är! så himla gölligt 😃♥️
nouw.com/belletherese
Svatantrya
Svatantrya,
Han hade till och med åkt till indiska och köpt en helt ny korg för att allt skulle se fint nog ut för mig att fotografera. haha <3
nouw.com/svatantrya
BelleTherese
BelleTherese,
Men vilken jäkla man! 😃♥️
nouw.com/belletherese
Naatly
Naatly,
Men gud så mysigt!! Vad gulligt av han! Grattis i efterskott 😃 <3
nouw.com/naatly
Svatantrya
Svatantrya,
Supermysigt! Tack <3
nouw.com/svatantrya
IP: 82.99.3.229