Fånga dagen i motionsspåret

Jag hade glömt hur mycket jag tyckte om att jogga. Igårkväll tog vi en promenad längs de nya motionsspåren tvärs över parkeringen och jag insåg att jag nog varit helt galen som inte utnyttjat dem mer. Det har blivit så grönt och fint där bara under ett år! Så imorse snörade jag på mig skorna och drog iväg för en hel timmes promenad/joggingtur.

Det var så skönt att bara känna benen röra sig, tänka på allt och ingenting samtidigt. Som att man springer ifrån men ändå ikapp. Jag var helt ensam på spåret och stundvis både dansade jag och sjöng för mig själv. Det var så befriande. Det var till och med skönt att känna regnet droppa över mig. Sprang vilse ett par gånger då jag inte ville distraheras av vägvisare, ville inte tänka på onödiga ting, ville bara röra mig framåt oavsett vart det tog mig. Måste ha sprungit i cirklar i minst en kvart.

Hittade även en liten skrutt i diket som inte riktigt fått till den rätta flaxtekniken än. Så jag satte mig ner med honom en stund och höll honom sällskap, gav honom några goda råd och lät honom komma fram och hälsa innan han skuttade iväg in i skogen där inga stora fåglar kunde ta honom.

Sedan kilade jag förbi den lilla macken, köpte två ägg och gjorde äggröra, sköljde ner det med koffein och tog fram min kalender. Så här vill jag att varje dag ska börja.

Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
egoettu
egoettu,
Bebiskajan!!!! Så himla söt
nouw.com/egoettu
MartaKristin
MartaKristin,
Vad härligt det låter! Om det är något jag saknat sedan jag flyttade till stan, så är det att springa i skogen! Hoppas du får en bra dag! 😃
nouw.com/martakristin