Event och humorfalangen

Sen kväll och tidig morgon.... 🕖

Min hjärna är helt matt efter alla intryck igår. Först var det event på Boozt.com där de visare hur de arbetar. Främst gällde det dem tekniska bitarna - de har full kontroll över både back-end och front-end själv, vilket var riktigt coolt att höra om. Det som var mest fascinerande var dock deras lager. Där packas allting genom robotar och ett rutnät av boxar. Rekordtiden från en lagd order till att varorna var packade och klara att skickas iväg var 64 sekunder. Helt galet. Kanske lite nördigt men jag tycker ändå det är spännande att höra hur företag har lyckats hitta en sak som får dem att sticka ut. Klädbutiker på nätet finns det gott om, de har valt att specialisera sig på effektivitet och service.

Efter det tog jag tåget direkt till Lund för att möta upp de andra volontärerna från Humorfestivalen. Träffade Ebba från Anagram igen, hon är alltid så himla mysig och härlig. Sedan njöt jag av två timmars skrattfest. Kvällens komiker var Marcus Berggren och Therese Sandin och det var så befriande att låta skrattet bubbla ur en och känna hur stressen lämnade kroppen för en stund.

På vägen hem blev jag dock väldigt ledsen. Såg en person ligga ihopkurad på en bänk utanför ett hotell. Skulle ändå inte och köpa något att äta på Burger King och köpte ett meal till honom med. Han sade att han väntade på hjärtoperation och det inte fanns plats på sjukhuset och han hade inte råd med hotell. Även om historien inte riktigt går ihop så fick jag ändå så himla dåligt samvete över att jag 1. köpt skräpmat till någon som är potentiellt hjärtsjuk och 2. insåg att man inte bör bjuda hem främlingar hursomhelst. Så jag grät faktiskt när jag kom hem och är så himla tacksam över att min sambo är min hjärna när jag enbart är känslor. Mannen var så väldigt tacksam, trevlig, glad och trodde att jag hette Safir. Han hade samlat på stenar sade han. Det skar i hjärtat när jag gick ut i den fuktiga kylan imorse.

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
Men du är så jävla fin gumman! Förstår verkligen reaktionen och tankarna 😢❤️
nouw.com/marietheresel
Svatantrya
Svatantrya,
Tack <3 Kändes dock självklart på något vis. Kunde inte bara gå förbi med en egen påse fullproppad med mat som jag köpt bara för att jag inte orkade vara hungrig 20 minuter tills jag kom hem... <3
nouw.com/svatantrya