Ett ärligt försök

Måndag. Började med att försova mig och avslutar med en hemkörd pizza. Långt ifrån sociala mediers benhårda fasad.

Det är måndag och kaos. Katalogen ska snart gå till tryck och artiklar byts ut och måste skrivas om. Bara dagar kvar och manus är inte ens klart. Jag fastnar i tankebanor och formuleringar och lyckas inte ta mig loss.

Projekten byter riktning och snart är det dags för pitch, ingen verkar veta någonting. Hjärnan tänker tusen tankar samtidigt och jag lyckas inte ens formulera ett enkelt blogginlägg, än mindre ett mail till praktikplatsen jag sökt.

Scrollar igenom youtube och ser veckans skörd av videos som ska inspirera till en produktiv vecka. Ni vet en sådan som menar på att framgång tydligen kräver att man går upp mitt i natten för att läsa en bok till morgonkaffet, som menar att måndagar är dagen då livet börjar om. "Inte en chans att de spelat in det där på en riktigt måndag."

När blev livet en tävling i produktivitet? Och när blev måndagen dagen då vi skulle vara perfekta och organiserade?

Hos mig är den forfarande ett heligt kaos - och i bästa fall ett ärligt försök.

​#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Så fint och ärligt du skriver Sofié 💕 Känns skönt och uppfriskande att få en sann bild av hur en äkta måndag kan se ut - till skillnad från den annars polerade versionen som många vill ge sken utav. Här orkade vi inte laga någon ordentlig middag heller; det fick helt enkelt bli varma mackor med varm choklad - och det funkade alldeles utmärkt det med 😊 Varm kram till dig 💖
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
Men tack, vad fin du är! <3 Varma mackor är ju guld!
nouw.com/svatantrya
Knoxtindra
Knoxtindra,
Jag älskar inlägg som dessa. Måndagar är som oftast kaos medan bloggvärlden nästintill alltid bjuder på polerade vardagar. Därför är det ganska befriande att se att andra är precis som en själv, alltid bollar i luften, och lyckas i och för sig oftast att få ned dem i något så när rätt ordning. Ibland blir det som det blir, och det är okej det också. 😊
nouw.com/knoxtindra
Svatantrya
Svatantrya,
Men tack! <3 Haha, ja ibland ska man faktiskt bara vara glad att man tar sig igenom dagen i någon ordning alls! 😉
nouw.com/svatantrya