En vecka som kräver kaffe

Jättemycket måndag. Större delen av dagen har hittills spenderats vid köksbordet där jag mest ätit, skrivit, ätit lite till och sedan velat gråta för att examensarbete är ungefär det tråkigaste någon kan behöva göra och det liksom aldrig blir klart. Tog mig i alla fall ut på en svettig promenad genom byn och fotograferade lite men nu är det tillbaka vid köksbordet och pluggintervallerna.

Har åtminstone en kul och spännande vecka framför mig! Den lär ju kräva sina koppar kaffe dock.

Tisdag: Imorgon har jag ett kort möte med min handledare (därav den plötsliga elden i röven idag, fröken skjuta upp), efter det ska jag springa några korta ärenden åt min syster och sedan väntar ett spännande möte på en mediabyrå. Alla luckor under dagen kommer ätas upp av uppsatsskrivande och smärre panik.

Onsdag: Praktik på förmiddagen för att hinna med en grupphandledning på eftermiddagen. Efter det blir det nog en sväng på biblioteket och mer plugg om huvudet orkar. På kvällen måste jag troligen ta ikapp lite jobb, men det gör jag nerbäddad i sängen med en stor tekopp.

Torsdag: Praktik hela dagen. Förhoppningsvis blir jag klar med dokumentet som ska lämnas över av mig när jag slutar så jag kan använda fredagen till att skapa content. Ska försöka varva praktiken med de sista justeringarna på uppsatsen.

Fredag: Praktik hela dagen och på kvällen varvas jobb, plugg och fredagsmys. Uppsatsen ska lämnas in för slutspurt!

Lördag/ Söndag: Under lördagen har jag ett möte med ett brudpar jag ska fotografera i början av Juni. Vi ska gå igenom dagen och prata ihop oss lite. På kvällen ska jag ut och äta på Pinchos med två vänner som jag inte träffat på länge och något säger mig att jag kommer ligga bakis på söndag och göra några tappra försök att plugga och jobba.

Nästa vecka övar vi på balans i livet och så vidare.

Gillar

Kommentarer

BellEveTherese
BellEveTherese,
Haha alltså blir trött av att bara läsa om din vecka 😂❤️
nouw.com/bellevetherese
Svatantrya
Svatantrya,
haha jag med 😭😂 Smålands skogar om 1,5 vecka, har aldrig längtat så mycket 🧡🧡
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229