En vecka kvar

Här sitter jag och glor rakt ut i tomma intet. Inte mysigt med en bok som på bilden. Bara nersjunken i soffan som en säck med livlösa själar, om de ens kan samlas i hög. Tom. Trött. "Du som pluggar och bara glider runt..." sade någon till mig på mitt förra jobb. Den personen kan dra åt helvete just nu.

Behöver verkligen fixa mina naglar innan de går av och jag återigen får gå med omplåstrade fingrar. Orkar inte men tänker att jag borde ta tillvara på stunden, sätta mitt arsle i stolen och göra ingenting i en timme. Det är säkert hälsosamt.

En lugn helg blev en jobbhelg. Ett skivomslag som ska fotograferas, redigeras, layoutas och skickas iväg. Eftersom jag aldrig kan säga nej. Eftersom varje missad chans kan vara den som gör att livet går i spillror. Eftersom jag uppenbarligen lider av något sjukt märkligt självskadebeteende.

Skickade nyss in veckans case, en timme innan deadline. Till på måndag måste jag ha skissat klart på produktfilmen och helst ha alla scener klara och hitta någon stackars sate som vill ställa upp på film. Nästa vecka ska filmen filmas och klippas, ljud redigeras, presentation av casets lösning illustreras och presenteras, affärsplanen skrivas och färdigställas, innovationsprojektet levereras och ett event planeras och genomföras och den jävlahelvetespresentationen av innovationsprojektet överlevas och katalogen på jobbet skickas till tryck.

Jag borde nog åka och fixa naglarna ändå, ta det lite lugnt. En vecka kvar.
Bit ihop Sofié, du gillar ju det här.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Glöm inte att vila fina Sofié ❤️ Kanske kan fix av naglarna vara ett bra avbrott mitt i allt, precis som du skriver? Du förtjänar att få varva ner, och njuta av nuet också vet du! Varm kram till dig 💕
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
Det blev nya naglar. Röda och glittriga, för lite julefrid ändå ❤️ Tack fina för din omtanke! Lovar att vila extra mycket över jul. ❤️
nouw.com/svatantrya
wordlycornerblog
wordlycornerblog,
Alltså Fyfan vad jag lider med dig. Förstår så väl känslan och hur jävla less du är för tillfället, kan riktigt känna skitångesten 😢❤️ Kram på dig och hoppas du får vila lite snart!
nouw.com/wordlycornerblog
Svatantrya
Svatantrya,
ja jag är fan ingen solstråle just nu haha. Det värsta är känslan av att ingen ser eller förstår hur man sliter och kämpar. Har så få i min omgivning som kan relatera, ingen praktikplats Jag hört av mig till har velat ta emot mig och stundvis undrar man varför man ens anstränger sig så hårt när man aldrig kommer framåt eller lyckas ändå. Men det ordnar sig, det finns väl en väg för mig med. ❤️ Tack för att du förstår och tack för dina fina ord ❤️ Jag lovar att vila är allting är klart!
nouw.com/svatantrya
wordlycornerblog
wordlycornerblog,
Men ja usch sånt där gör mig så förbannad! När jag blev utmattad var det folk som sa ”du har väl inget att bli utmattad över, du pluggar ju”. Usch 😢❤️ Ibland känner man sig bara så jävla kass, men det går ju över varenda gång. Kram gumman ❤️
nouw.com/wordlycornerblog