En vanlig tisdag

God morgon smĂ„ jordlingar, aliens och knytt! đŸŒ»

GÄrdagens arbetsdag var kÀmpig och jag fick verkligen anstrÀnga mig för att inte lÄta mig knockas helt av medicinen och somnade pÄ soffan sÄ fort jag kom hem. SÄ himla skönt att snart vara helt frisk i alla fall! Ska Äka in om en timme för att jobba ett kort pass innan jag mÄste vidare till min samtalskontakt. Jag tycker fortfarande det Àr lite jobbigt att gÄ dit sÄ jag brukar förbereda mig lite pÄ vad jag kÀnner att jag vill sÀga innan mötet. Idag tror jag att jag vill prata om den det jag skrev om i det hÀr inlÀgget. Tror det blir ganska lÀttsamt och skönt ÀndÄ.

MÄste verkligen försöka ta ett litet stÀdryck hÀr hemma ocksÄ men just nu har det blivit sÄ stökigt att man inte ens vet var man ska börja. Hela grejen blir liksom sÄ övervÀldigande. Blir ert hem ocksÄ extra stökigt nÀr det Àr fint vÀder? Som om man liksom bara dumpar av livet och alla dess prylar och skrÀp mellan Àventyren och strandbesöken och sedan gÄr hemifrÄn igen innan man hinner mÀrka hur stökigt det Àr?

Jag hoppas ni fÄr en fin tisdag och om ni inte haft en bra start pÄ dagen sÄ kan ni titta pÄ de hÀr smÄ gulliga varelserna som vi fick hÀnga en stund med hÀromdagen. Ankbebisar gör vem som helst pÄ bra humör!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229