En uppdatering

Söndag – och jag värderar den kanske lite mer nu. Att få strosa runt i bekväma kläder, ge sig själv tiden för en löprunda, äta havregrynsgröt med kanelstekta äpplen till frukost och faktiskt ha tid och ork att jobba undan lite av de sista deadlines som hänger över en. Det går liksom inte på vardagarna, jobbet tar nästan all tid jag har. Men det är okej.

Jobbet då? Det går bra. Måndag till onsdag sitter jag och utvecklar idéer och strategier för att rebranda ett litet företag som säljer fina skrivböcker. Det skissas och görs moodboards, det skrivs texter till hemsidan och det planeras marknadsaktiviteter. Torsdag och fredag jobbar jag för bokförlaget. Läser böcker, skriver texter och försöker bli vän med publiceringsverktygen. Jag försöker att inte vara för hård mot mig själv, försöker att inte stressa upp mig över att jag bara har sex månader på mig att visa vad jag går för, försöker att lära mig så mycket jag kan och ha så roligt jag kan längs vägen. Framför allt njuta, livet är för kort för att inte kunna njuta även när man arbetar.

Jag har drygt tre veckor till innan jag fullständigt kan njuta dock, innan jag kanske kan få någon form av normal struktur. Då kanske jag också orkar hitta tillbaka till bloggen. För jag tycker ju det är kul, att fotografera, att skriva, att prata med er. Men först måste jag överleva presentationen av exjobbet och få ett avslut på sommarkurserna. Tills dess får bloggandet bli sporadiskt. Jag vill försöka skriva något av värde när jag väl gör det dock. 

Är det något ni är extra nyfikna på? Det är ju trots allt en hel del som är nytt just nu. Och hur är det med er mina hjärtan? 

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Hoppas du får en fin Vecka. Ha en fortsatt fin kväll nu ❤️❤️
nouw.com/missjohansson