En titt i arkivet: Del 1

Jag sparade ju ner alla mina gamla bilder från bilddagboken och om det var någon form av terapi eller en helt ny form av destruktivt beteende vet jag inte men jag tänkte i alla fall dela med mig av några guldkorn till er.

Det här är en liten Sofié, 14-15 år, med emo-lugg och inte så osynligt självskadebeteende. Seriöst. Att sätta en svart ruta över bandaget gör det knappast mindre synligt att du är en trasig liten själ. Och vad var grejen med att fotografera rakt ner mellan tuttarna? Lite sött att jag hade en matta med Nalle Puh dock, tyckte säkert det var emo och coolt också. Men det var ju lätt att ta en selfie i alla fall, det man inte blev nöjd med ritade man helt simpelt bara över i paint och tah-daa(!) - problem solved. You're flawless.

Om någon hade sagt att den här lilla snorungen skulle bli en lycklig människa med drömmar och mål, hade hon förmodligen bara garvat och sagt något i stil med "jag ska träffa en musiker och sedan ska jag dö." Nu har jag i och för sig träffat en musiker och förr eller senare ska vi alla dö, så helt av banan var hon ju inte.

Gillar

Kommentarer

Grodan,
Men jisses så söt du var! (och är med för den delen) <3
borntolose.blogg.se
Svatantrya
Svatantrya,
Haha, alltså... tack? <3 Gulle du!
nouw.com/svatantrya
Bunny,
Haha det kunde varit jag på alla de där bilderna! Och bilderna uppifrån var väl för både boobsen och luggen skulle se större ut? Haha!
bunnydrugz.blogg.se
Svatantrya
Svatantrya,
haha måste varit så! åH, jag minns dig i krusat hår och rosa tyllkjolar <3
nouw.com/svatantrya