en svensk sommardröm

Juni månad har passerat. Det ljusaste natten har redan varit. Jag har försökt upprätthålla bloggandet med det är svårt när det inte finns något att skriva. Det händer inte så mycket, samtidigt lever jag mer än någonsin förut. Kanske är det gåvan vi alla får i år. Att vi lever, helt utan att anstränga oss eller berätta om det.

Midsommar passerade och jag tog inte en enda bild. Vänner som lekte, några kalla öl för många och en kväll som slutade med blöta kläder i en varm pool. På midsommardagen skulle vi ha åkt till Turkiet, det första riktiga solsemestern i mitt liv. Det blev inte så. Istället blev det en helg i en stuga i Småland och på min födelsedag i söndags kunde jag svalka mig i sjön innan alla i stugan ens hunnit vakna.

Och jag tänker att det kanske inte är så att vi förlorat något ändå. För jag vet faktiskt inget som är bättre än den svenska sommaren.

Och dagen jag blev 29 spenderade jag flera timmar i bilen innan jag landade hemma och entusiastiskt beundrade hur mycket de små odlingarna på balkongen växt under helgen. Inget storslaget firande i form av ballonger och bubbel, men ett större firande i hjärta och själ. Tacksam över att ha fått ännu ett år i livet. Det femte av alla de jag önskade inte skulle bli av. Alla födelsedagar är inte självklara och därför valde jag, tillsammans med några som gratulerade mig att donera en slant till suicide zero.

För att alla förtjänar att få fler födelsedagar. Alla förtjänar att få uppleva ännu en sommar, ännu ett år i livet.

Några fler bilder från när jag och Milou fotograferade ihop. Klänningen är en favorit som används för sällan. Köpte den på H&M för många år sedan. Skorna är gamla favoriter från Boohoo precis som bältet.

Gillar

Kommentarer