En sommar klädd i sammet

God kväll små jordlingar 💜

Jag har hängt på workshop hela dagen och efter det har jag suttit fast i Adobe hela kvällen och tänkt mörka tankar om diverse porslinsföretag (hur kan företag med så stel image och layout-standard gå runt ens!?). MEN, jag är glad ändå. Jag har någon sådan där egoboost period där jag bara tror lite extra på mig själv, att det jag pysslar med om kvällarna, allt det där jag älskar att göra faktiskt kan leda till min dröm - att kunna jobba för mig själv, vart jag än är, på mina villkor. Jag vet inte varför, kanske är det den där sparken i häcken jag fick häromdagen, men just nu känns allt det där inte alls omöjligt.

Dessutom har de varmare dagarna ÄNTLIGEN kommit och jag kunde gå i kort jumpsuit idag. Kortbent för andra gången i år - hur fantastiskt?

Ser fram emot sommaren och framtiden, och kommer eventuellt spendera den i dessa fantastiska sammetsshorts som jag fick hem från Ebay för ett tag sedan. De är inte fullt så tighta om låren och rumpan som jag vill men det kan fixas till med symaskinen - det är ju vardag när man är i storlek med en valnöt på jorden liksom.

Nu ska jag slänga mig i sängen och läsa rapporter. Vi hörs imorgon! 🌸

Gillar

Kommentarer

Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
ooh älskar din tshirt!
nouw.com/sandrabergmanfit
Svatantrya
Svatantrya,
Den är från H&M 😁
nouw.com/svatantrya
AnyOtherName
AnyOtherName,
Älskar din blogg och att sommaren är här! Det är två extremt sköna saker!
nouw.com/anyothername
Svatantrya
Svatantrya,
Men jösses, vilken komplimang! Tack, tack, tack! 💛
nouw.com/svatantrya
IP: 82.99.3.229