En perfekt helg

Hej på er jordlingar, aliens och andra små knytt! 🌻

Måndag igen och jag skulle egentligen har varit på jobbet idag men jag är fortfarande ganska risig. Känner mig lite piggare men hostar fortfarande mycket och rösten är inte helt tillbaka än. Så det fick bli att ta ut en sjukdag, att prata med kunden när rösten sviker är ju inte helt optimalt... Istället har jag traskat runt här hemma i bikini, ätit mängder av frukt på balkongen (ICA hade blåbär och hallon för 15 kr asken!) och plockat lite. Hemmet faller ju lätt i glömska när det är så här fint väder.

Helgen som varit har i alla fall varit riktigt härlig! Brännbollsturneringen inleddes med att jag körde huvudet i gräsmattan - men mitt lag vann i alla fall! Doppade fötterna i havet på kvällen innan vi åkte hem och tokdäckade framför senaste Jumanji.

Gårdagen spenderades först på Barsebäck strand (kommer aldrig sluta vara tacksam för närheten till havet) där det badades fram till på eftermiddagen när vi skulle på kalas. Eftersom det var tokvarmt spenderades den större delen av kalaset i poolen tillsammans med vildungarna. När vi kalasat färdigt och tröttnat på att bada åkte jag med fina tonåringen till stallet för att ta lite bilder på henne och hästen. Ska skicka iväg dem till henne nu sen får jag förhoppningsvis visa några av dem för er också.

Nu ska jag och mina sönderhostade lungor planera veckan, boka in jobb och leverera lite bilder. Jag blev alldeles slut av att stå och diska så behöver sätta mig ner och hämta lite energi en stund.

Gillar

Kommentarer