En mer organiserad höst

Innehåller affiliate-länkar

Det har varit lite rörigt och kämpigt att få tid att blogga de senaste dagarna men jag kommer snart in i det igen. Kurserna har börjat och det slutade efter en massa velande att jag ändå läser alla mina poäng i Malmö. Nya lärare, nya system och nya klasskamrater gör dock hjärnan trött. Dessutom kastades vi rakt in i uppgifter samtidigt som jag och Vikingen blev husvakter. Jag som annars brukar vara dålig på att varva ner vill inte röra mig från soffan på hela helgen.

Jag ser fram emot en väldigt lugn helg med mycket tid för planering och organisering men också mycket vila. Utanför fönstret är det riktigt höstväder, det blåser och regnar och känns sådär perfekt för en kväll hemma i soffan. Men det gör också att det kliar i fingrarna...

Är ni också sådana som blir lite extra prylgalna när hösten kommer? Och nu menar jag inte att jag vill spendera hela CSN på att köpa en massa onödiga kläder... Jag menar prylar - teknik, saker som gör vardagen roligare och lättare. Jag har helt kärat ner mig i tanken på en Ipad pro och en Ipen för att kunna börja ge mig på illustrationer och för att testa att redigera bilder på ett nytt sätt. Dessvärre kräver det inköpet en del ekonomisk planering (ca 12 000 kr) men det är ett mål. Det finns liksom en gräns för hur dålig impulskontroll jag har ändå.

Jag vill också uppdatera mitt work space med nya mobilskal, datorfodral, skins till laptopen och annat som gör vardagen roligare och motiverar mig till att faktiskt sitta vid skrivbordet och göra vad jag ska. Det behöver inte vara just sådana dyra saker, det kan lika gärna handla om nya pärmar, nya pennor och så vidare. Jag är väldigt visuellt driven på det sättet.

Någonting jag i alla fall borde införskaffa mig, innan min stackars mobilskärm blir allt för ledsen, är ett ordentligt fodral till telefonen som täcker både fram- och baksidan. Egentligen tycker jag att de är ganska klumpiga och opraktiska men om jag vill att min mobil ska hålla i ett år till så har jag kanske inte så mycket till val. Jag fick en ny mobil på försäkringen för bara några månader sedan och har redan lyckats repa hela skärmen med mina nycklar i väskan.... Vad är det med Iphones egentligen? Jag kan inte minnas att jag någonsin hade problem med repor när jag använde samsung. Blir nog att byta när abonnemanget går ut faktiskt. Saknar verkligen Samsungs kameror också.

Jag funderar i alla fall på att beställa hem de två här under. Vad tycker ni? Känns kedjan lite för mycket eller kan det rent av vara en praktisk detalj?

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
Jag vill främst köpa höstkläder och anteckningsböcker när hösten kommer, haha. Ja nej fy kan inte använda såna skal (typ plånboksskal-liknande) för de är så klumpiga. Har ett skydd på displayen (av härdat glas) och skal på baksidan. Det räcker, har inte en enda repa och har tappat telefonen i golvet nitton gånger, det enda som går sönder är glas-skyddet. Pörfäkt! Haha.
nouw.com/marietheresel
Svatantrya
Svatantrya,
anteckningsböcker kan ju eventuellt vara det bästa som finns!
nouw.com/svatantrya
Svatantrya
Svatantrya,
Jag köpte förresten ett sådant skydd till glaset. När jag skulle sätta på det tappade jag det med den "klistrande" sidan nedåt rakt på mattan 😃 😃 😃 😃 😃
nouw.com/svatantrya
marietheresel
marietheresel,
Haha det går bra nu 🙈
nouw.com/marietheresel
dearlizette
dearlizette,
Spara ihop de 12000 med Dreams app! Jag jobbar extra i deras kundsupport, men älskar seriöst hur lätt det är att även som student kunna spara ihop pengar via dem. Små summor som dras automatiskt blir mycket i slutändan! Jag har sparat ihop till en MAcbook som jag ska köpa nu i höst för ca 14000 i appen! Trodde faktiskt inte jag skulle klara det med csn. Men testa om Dreams är nåt för dig med (om du inte redan gjort det), det värsta som händer är att du inte gillar det och tar ut pengarna du sparat och slutar använda appen liksom 😉 Pepp till dig och att du kommer nå dina mål (teknik är sjukt underbart hjälpmedel alltså!) 😃
nouw.com/dearlizette
Svatantrya
Svatantrya,
Vet att du tipsat om den tidigare. Jag provade faktiskt den en gång men fick aldrig en aktivieringskod eller vad det var och sedan gick det inte att skapa ett nytt konto eller logga in på det gamla. Minns inte riktigt men vet att jag inte kunde öppna ett konto efter det. Har funderat på att kolla upp det men känns som ett första steg är att se över ekonomin ytterliggare och fortsätta beta av gamla dumma lån och krediter 😊
nouw.com/svatantrya