En märklig start på veckan

MEN HALLÅ!? Gissa vem som blev godkänd på helvetestentan från hades brinnande jävla röv då!? FINALLY. Tredje gången gillt. Jag sprang ett segervarv, skrek och fällde några tårar av ren lycka. Äntligen kan jag lägga den skiten bakom mig - på tiden! Dessutom blev kompletteringen på uppsatsen godkänd också så nu kunde jag på riktigt avsluta höst-terminen. Min motivation var så himla låg tidigare idag men nu är jag fan game on igen! (Sorry not sorry för tusen svordomar pga överexalterad.) Skam den som ger sig alltså. Nu jäklar.

Behövde bara få det ur systemet. I övrigt har dagen varit jättemärklig med gamla bekantskaper som hört av sig vilket var sjukt stelt tills det visade sig vara ganska fint (kryptisk af), en arbetsdag och skoldag som både blev till och ställdes in igen, snökaos som exploderade och försvann och skottlossning på parkeringen bredvid vår. Jag säger då det, den här måndagen fick en att vakna i alla fall!

Bjuder på några gamla snaps för att snapchat också är en ganska märklig sak.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Men heja dig bruden 👏🏻 Grattis grattis grattis 💖
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
Tack! Obeskrivlig lättnad! haha
nouw.com/svatantrya
BelleTherese
BelleTherese,
Hahaha Hades brinnande röv. Typ bästa uttrycket någonsin 😂. Stort grattis, så sjukt skönt ju! 💕
nouw.com/belletherese
Svatantrya
Svatantrya,
På riktigt, den var hemsk. Logiken fanns liksom inte. Man behövde 60% rätt på varje lärandemål, och alla hade olika poäng. Jag blev godkänd den här gången trots att jag hade FÄRRE poäng än jag hade på första försöket. Så jävla orimligt.
nouw.com/svatantrya
IP: 82.99.3.229