En kreativ vecka!

Jag älskar måndagar som dessa! När man kollar igenom kalendern och ser att man har massor av kreativt och roligt inplanerat. Denna veckan är verkligen precis vad jag behöver såhär strax innan semestern - en riktig energiboost!

Måndag: Sovmorgon. Tanken var distansstudier och lite mailande men med facit i hand kan vi ju säga att mensvärken tog över. Den planerade fotograferingen blev dock av och jag tyckte bilderna blev så himla härliga! Det var fina @Emmawrotethis som stod framför kameran och jag låter henne visa bilderna först.

Tisdag: Den här dagen bjuder på ett lite snabbare tempo. Jag kommer behöva jobba lite hemifrån då jag blivit tillfällig tour-manager åt ett tyskt band. Det är mina vänner i Raygun Rebels (Spotify) som är sugna på att komma tillbaka till Sverige. Har några klubbar att återkomma till så det ska jag göra idag. Dessutom blir det jobb på "vardagskontoret" och dagen avslutas med en fotografering av David som var med i musikvideon vi gjorde!

Onsdag: Halvdag studier och halvdag jobb är tanken. Förhoppningsvis ha tid över att ta tag i kaoset här hemma också.

Torsdag: Samma som onsdag, ska försöka klämma in och förbereda lite eventuella samarbeten och ta tag i mailen också. (När ska man orka göra sig av med alla reklam-mail?)

Fredag: Några timmars jobb och sedan ska jag spela in en podcast med "Men vad vet jag?"-grabbarna. Har jag ingen om vad vi ska prata om men prata är ju inget jag är känd för att vara dålig på så det löser sig nog... Ska bli så jäkla roligt oavsett!

Lördag: Veckans tredje fotografering! Det blir porträtt i ett vackert parkområde i Helsingborg.

Söndag: Min favoritdag! Planera veckan, få ordning i hemmet, komma ikapp med lite distansstudier och ladda upp inför en ny vecka!

Vad har ni för planer för veckan? 🌻

Gillar

Kommentarer

wordlycornerblog
wordlycornerblog,
Jisses vad välplanerad du är. Önskar jag kunde fatta rutiner, men jag är så olika från dag till dag 🙈♥️
nouw.com/wordlycornerblog
Svatantrya
Svatantrya,
jag måste planera och ha rutin för min hjärnas skull och för att jag inte ska sväva iväg och bli knäpp på köpet. det betyder inte att jag är stenhård mot mig själv, ibland blir det inte som planert och det är okej det med 😊 men någon form av rutin måste finnas, annars går det åt pipan haha
nouw.com/svatantrya