En helt vanlig låg dag

Hej på er, varelser av valfri sort.

Idag har jag varit hemma och tvättat, donat och avverkat diverse vardagssysslor. Och trots att jag fått gjort enhel del och flera stressfaktorer är bortskurna för tillfället så har jag ändå varit låg. Låg som i "gråta utan anledning", låg som i "jag är inte ens sugen på mat", låg som i "snälla älskling, varför kom du ens hem?!", låg som i "förlåt älskling, jag ångrade mig, jag vill kramas".

Det är en sådan dag. De kommer inte ofta längre, men de kommer. De är inte heller som hämtade ur helvetets eldar och sliter i mig likt en drakes käftar påväg att äta upp mig från flera vinklar samtidigt, mest för att jag inte låter dem. Det är bara helt normala låga dagar och  jag bara låter dem finnas, de går ju över så småningom. Och det känns rätt skönt mitt i alltihop faktiskt.

Det är så man vet att man lever. Och det är så man vet att man är på rätt ställe, när låga dagar liksom bara är. Långt bort från gamla vanor, långt bort från stadens och barernas brus, långt bort från triggers och andra kaotiska människor är jag bara låg. Lugnt och stilla i min lägenhet, där jag får kramar, kärlek och slipper ta disken efter maten.

Nu ska jag baka äppelpaj, dricka te och mysa ner mig med skolböckerna tillsammans med min låghet.

Hoppas ni har en fin kväll 💜

​BH:n är från HM och finns i 2-pack med vitt och svart. Chokern är från Ebay.

Gillar

Kommentarer

Alice,
Ååh vad jag hatar såna dagar! >_< Hoppas att det känns bättre i morgon!
miranodesign.blogg.se
Svatantrya
Svatantrya,
Tack! Jo det gick över, som det brukar om man bara gillar läget ett tag 😊
nouw.com/svatantrya