En dag i vänskapens tecken

God morgon!

Av någon anledning kände jag att det var fullt rimligt att gå upp kvart över sex på morgonen när jag har semester. Jag och Australiensaren lyckades knappt få tag i frukost på grund av vår morgonpigga inställning. Nu har i alla fall alla vaknat och ätit frukost och grabbarna har gett sig iväg på ett kort ärende.

Igår tog vi en promenad så att Australiensaren fick se alla nyheter i byn - ni vet det nya torget, konsum som blivit hemköp, det rivna industriområdet, sådant som verkligen bara är intressant för någon som varit hemma en gång på 7 sju år. Sedan satt vi hemma och drack öl, kollade på bilder av hans hem och pratade om skillnaden på landet lagom och landet down under. Det var så mysigt att se grabbarna umgås som små pojkar. Det är något magiskt med vänskap som inte kräver att man ses varje dag, vänskap som överlever ett halvt jordklots distans.

På tal om vänskap ska jag själv träffa en long lost friend idag. Vi var bästa kompisar som yngre och hade sporadisk kontakt fram till att hon fick sambo och barn för några år sedan. Sedan dess har det varit ytlig kontakt via sociala medier, liven har glidit isär och vi har vandrat olika stigar. Men efter att jag jobbat på baren och sprungit på henne där några gånger så har vi faktiskt tagit upp kontakten igen och nu när hon nyligen separerat känns en middag och en vinare extra läglig. Det har minst sagt hänt en del sedan sist.

Några mobilbilder från igårkväll.

Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle