En bra söndag ger en bra måndag

En perfekt söndag. Började dagen tidigt, drog till lägenheten och tog ett varmt bad i det nya badkaret, lullat runt och druckit mängder av kaffe, sytt in fem par byxor (det blev ett par till av bara farten), planerat in roligheter för framtiden, svarat på en massa mail som hängt över mig en tid, druckit lite mer kaffe, spelat boll med hunden, tvingat hunden att stå modell framför kameran och kört en maskin tvätt.

Även om det inte blev något barn-stökande här idag som det var tänkt har det varit full rulle hela dagen - på det där sättet där man får saker gjort fast helt utan stress. Dagen liksom bara glider fram.

Nästa vecka kommer bli så sjukt intensiv med massor av jobb, fotograferingar, filmning, pussla ihop vardagen med djur som behöver sällskap och promenader och inlämning av delmoment i distanskursen. Ovanpå allt så åker Vikingen iväg för att spela hela helgen. Därför känns det extra skönt att ha fått en riktigt bra söndag! Nu ska jag rulla vidare och vika lite tvätt och laga kvällsmat innan jag sätter mig ner och planerar nästa vecka.

Hoppas er söndag har varit lika fin som min! Har ni några roliga planer inför nästa vecka?

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Så skönt att läsa att du haft en härlig söndag, förstår verkligen vad du menar med att det är en bra start på nästkommande intensiva vecka 😊 Lycka till med inlämningen till distanskursen 💕 Kramen!
nouw.com/janielindahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229