”En blomma till en blomma”

Mobilskalet är sponsrat av Ideal of Sweden

Tiden går för fort och dagarna försvinner utan att jag blir klokare. På torsdag måste en slutlig frågeställning lämnas in för examensarbetet och jag är mer osäker nu än jag var innan. Ingenting känns riktigt lockande och ingenting känns rätt. Just nu känns det faktiskt ganska hopplöst men jag hoppas jag får någon plötslig klarhet i frågan imorgon. Har ni några ämnen som passar en C-uppsats i medieteknik tar jag tacksamt emot dem. Jag är verkligen helt låst just nu.

Fick en stund av välbehövligt avbrott i paniken på Espresso House. Tog ett jobbsamtal och arbetade på några texter som plötsligt kändes väldigt mycket lättare i jämförelse med allt annat. Fick också oväntade komplimanger av baristan.

”En blomma till en blomma” avslutade han och log. Och där stod jag i vinterjacka med flott på näsan och log lite skyggt under kepsen. Det fina med att växa upp, med att börja respektera sig själv, är att man inser hur mycket vackrare komplimanger är när man är påklädd, trött och uppgiven. Tack, svarade jag nervöst, för jag har glömt hur man tackar för något man inte kastat kläderna och skrikit för att få höra av en främling.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Vilka vackra ord från baristan! Hoppas du tog åt dig Sofié, de orden var du verkligen värd ❤️
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
Men fina, haha. <3 Jag blev mest obekväm och nervös, men han gjorde min dag <3
nouw.com/svatantrya
joywesterberg
joywesterberg,
Älskar verkligen skalet, så fint! Och så himla fin komplimang av baristan. ❣️
nouw.com/joywesterberg
Svatantrya
Svatantrya,
Jag också! Diamantglitter behövs i vardagen. Haha, ja jag blev helt ställd men han satte i alla fall ett leende på mina läppar!
nouw.com/svatantrya