Eastern High: Teaser

Men uh, vilken konstig dag? Så trött så jag mått illa men samtidigt så gick arbetsdagen både bra och snabbt! Har tagit tag i resten av dagens att-göra-lista, som bland annat innebar att göra kaninjäveln skitförbannad på mig för att jag tyckte det var läge att städa buren - det tyckte inte han, i vanligt ordning. Jag tror det bor en liten hipster-inredningsarkitet-surgubbe i honom minsann... Nu bökar han i alla fall runt och ställer i ordning det jag (uppenbarligen) förstörde och jag kan lägga mig på soffan och mysa med sambon.

Vi har börjat följa en serie som heter A.D. Kingdom and empire som vi myser till när vi får chansen. Mitt jobb och plugg-schema har ju dragit igång igen och han och hans bror sitter i studion så gott som varje ledig minut. Jag är aldrig där men har ändå fått en av låtarna på huvudet redan... I vår väntas det turnéer och galenskap så det gäller att ta till vara på tiden.

Bjussar på en liten teaser från deras preprod som de sysslar med nu (fråga mig inte vad det innebär, jag vet bara att det är något som är nästan klart men ska pillas med i någon annans dator typ, så mycket kan jag! Girlfriend of the year redan liksom.) För den med intresset så finns deras Facebook HÄR .

Kommer aldrig glömma när vi tog den här bilden... Jag frös så att kameran skakade och stackars lillkillen som var med fick åka runt över hästhagar och genom staket i sin babystol. Hujeda mig, vilket glamoröst liv...

Gillar

Kommentarer