NEW IN: Sminkfavoriter

Innehåller affiliate-länkar

Jag älskar Smashbox produkter! Det är den bästa foundation jag någonsin använt och också den som matchat min hudton bäst. Dessvärre kostar det ju en hel del, så när det var dags att fylla på sminkväskan var jag mer än tacksam över att det klaffade med Black Friday. Jag passade även på att beställa en ögonbrynspenna från Anastasia Beverly Hills som min lillasyster rekommenderade. Jag har börjat tröttna på att kämpa för att få skuggorna att fästa över det gamla ärret i ena brynet, så det är dags att gå tillbaka till att använda penna.

Åh, kommer (förhoppningsvis) känna mig super-fab på julbordet i kväll! Har ni några favoritprodukter? Om någon sitter på en riktig bra dagkram som inte blir oljig men ändå är fet nog för en torrboll i vinterkyla så får ni jättegärna tipsa! (Är det dessutom bra mot rynkor är det ju ett plus. Denna ex-rökande kvinna börjar ju komma upp i den åldern...) Det är det enda jag saknar just nu.

Gillar

Kommentarer

Bunny,
Jag älskar ACOs hudkräm i den blå förpackningen, den har hjälpt mig SÅ mycket! Ingen oljig hy och inte heller torrboll nå mer.
bunnydrugz.blogg.se
Svatantrya
Svatantrya,
Ska kolla in! Älskade den andra jag hade från dem men den räcker inte till nu, får köra med nattkrämen som dagkräm för tusan! haha
nouw.com/svatantrya
Wildchild
Wildchild,
Testa rituals dagkräm, älskar den, just för att man inte blir kladdig och fet utan att den går in i huden på en gång 🙏
nouw.com/wildchild
Svatantrya
Svatantrya,
Åh, låter super! Har hört mycket gott om deras produkter 😊
nouw.com/svatantrya
Bunny
IP: 82.99.3.229