Morgonmys med fluffet

Någon var sprallig imorse och höll den här inte alls lika spralliga människan sällskap på soffan. Jag drack kaffe och han tuggade på en morot som han så fint smulade sönder över halva vardagsrummet.

Jag sover så himla galet nuförtiden. Kan inte alls somna, drömmer en massa märkliga drömmar och när klockan väl ringer stänger jag av den i sömnen och kommer inte ur sängen förrän tidigast strax efter åtta. Det är ju tur att jag inte haft några tidiga föreläsningar denna veckan för jag hade missat dem allihop. Måste få rätt på det där snart... Första steget är att jobba undan så mycket som möjligt den här veckan så att man ligger före schemat och kan slappna av lite sen. Ju mindre jag har att tänka på ju lättare blir det att börja se fram emot jul och kanske kommer det lite mysiga drömmar och bättre sömn då också?

Tills dess blir det juligt brygg-kaffe (kommer ett inlägg om det senare!) och vitamin-tillskott medan jag sista-minuten-läser lite artiklar inför dagens saminarium. Hoppas ni får en fin fredag jordlingar! 🌻

Gillar

Kommentarer

nikolinapettersson
nikolinapettersson,
så vacker kanin! 😊
nouw.com/nikolinapettersson
Svatantrya
Svatantrya,
Det får han inte höra ofta! han tackar och bockar, haha 😊
nouw.com/svatantrya
Bunny,
Så stilig han är!
bunnydrugz.blogg.se
Svatantrya
Svatantrya,