Dina minnen är värda mer än utrymme på en hårddisk

I samarbete med BGA Fotobutik

Jag insåg häromdagen att alla mina fotografier förvaras i bloggmappen på datorn, av den enkla anledningen att de ofta kommer upp här först. Men att spara dem där gör också att de aldrig kommer till rätta riktigt. De finaste porträtten blandas med bilder på min frukost och det är aldrig någon som får se dem mer än mina läsare. Flera av dem är ju faktiskt bra nog att sätta upp på väggarna här hemma. Dessutom riskerar de att försvinna i en dator-rensning vilket vore jättetråkigt.

Därför har jag bestämt mig för att börja framkalla några av bilderna och rama in dem istället. Resebilderna eller bilder på mig och Vikingen ska jag sätta i fotoböcker så att våra framtida barn kan bläddra i dem. Jag älskar att bläddra i mamma och pappas gamla fotoalbum där hemma och kan ibland känna mig lite sorgsen över att allt finns digitalt idag. Våra minnen är väl ändå värda mer än lite plats på en hårddisk?

Förutom att köpa fotoalbum behöver vi verkligen få upp lite snygga posters på väggarna här hemma. Platsen över den öppna spisen är reserverad till en atlas-tavla. Resterande är fortfarande under omröstning. Vikingen gillar ju svart-vita stora bilder medan jag är en mer plottrig människa och tycker att våra väggar hade mått bra av lite färg.

Ananas-bilderna längst ner, till exempel, har precis den looken jag älskar och jag tror att de hade sett supercoola ut tillsammans med den mönstrade, guldiga tapeten i köket. Eller? Kom igen! Backa mig här nu va? Haha

Nu när julen är över och man bara går och väntar på våren kan man ju faktiskt passa på att pyssla lite. Jag har redan planerat en hel fotovägg med bilder på lilla familjen som ska komma upp så fort vi fått nya tapeter i hall och sovrum.

Alla posters i inlägget kommer ifrån BGA Fotobutik och med koden Poster35 får du 35% rabatt på ALLA posters. Dessutom är det mellandagsrea nu och det finns bland annat flera olika modeller på fotoalbum att fynda!

Gillar

Kommentarer

wildfulness
wildfulness,
Åh, jag älskar verkligen tanken på att ha fotoalbum hemma! Det är helt klart något som måste införskaffas i framtiden 🙌🏽💕
nouw.com/wildfulness
Svatantrya
Svatantrya,
Men ja! Det är så himla mysigt 😊 Jag har börjat fotografera mer med polaroid också bara för att det är så mysigt att ha bilderna i fysiskt format 😃
nouw.com/svatantrya
IP: 82.99.3.229