Veckans planer

Orange är tydligen min nya favoritfärg.

Har nyss bockat av dagens föreläsning som mest handlade om statistik och riskbedömningar. Det var säkert intressant för sådana som förstår siffror. Själv undrar jag mest vilken källare det är tänk att jag ska sitta och kläcka finurliga idéer i eftersom det tydligen är det enda jag är bra på i den här branschen egentligen.

Det är i alla fall en kul vecka på gång som bjuder på en hel del plugg och jobb men som avslutas med julfest med jobbet. Ser fram emot December månad också som kommer att bli betydligt lugnare vilket är välkommet efter några hektiska veckor med tight schema.

Vad har ni för planer för veckan? Tycker det är så kul att läsa om andras planer varje måndag så delar med mig av mina.

MÅNDAG:

Gästföreläsning i skolan följt av plugg-lunch och sedan jobb på eftermiddagen. Ska boka in lite fotograferingar för december månad också. Håller kvällen ledig för att gräva ner mig med en bra bok. Mina senaste boktips kommer upp i veckan också! 📖

TISDAG:

Uppsatsskrivande med min skrivparter i skolan på förmiddagen och jobb under eftermiddagen. Kvällen kommer mest troligt att spenderas med lite kompletterande skrivande på hemmakontoret.

ONSDAG:

Sovmorgon ❤ Eftermiddagen spenderas på jobbet och på kvällen kommer jag sitta och förbereda det sista inför ett möte med webb-projektet. Har jag tur hinner jag hämta ut några paket också.

TORSDAG:

Inget jobb men däremot uppsatsskrivande samt dubbelmöte med webb-projektet i skolan. Ska försöka hinna fixa till klorna på kvällen också! Måste boka tid asap.

FREDAG:

Hela fredagen spenderas på jobb för den rätta fredagskänslan. På kvällen tänker jag vara helt ledig och bara mysa framför en film med Vikingen.

LÖRDAG:

Jobba på min hemsida, som också är en del av en skoluppgift, fotografera lite innehåll till bloggen och julbord med jobbet. 🎄

SÖNDAG:

Inget planerat utan lämnar öppet för vila och eventuella saker som halkar efter i veckan.

Gillar

Kommentarer