Söndagspicknick i regnet

Det finns inga dåliga väder för picknick.

Kom inte i säng förrän närmre två inatt, hade så svårt att varva ner och släppa bilderna. Tog till slut mitt förnuft till fånga och insåg att det är bättre att titta på dem med nya ögon en annan dag. Idag är det därför en ganska långsam söndag. Vi har lite ärenden att göra ikväll men fram tills dess tar vi det bara lugnt.

Började dagen med att ta oss ut till Saxtorps Dammar för att äta frukosten där. Grillade mackor och kaffe smakar alltid bäst i naturen, det är sedan gammalt. Vi visste att det skulle regna så vi slog oss ner i ett vindskydd där någon fint, i text, berättade för oss att de knullat den nionde augusti i år, 10.35 för att vara exakt. De ska visst ha varit grannar, det var viktigt att berätta.

Hittade också en luden larv som vi lät krypa upp kring en pinne, som vi lade i det höga gräset, så han kunde gömma sig från fåglarna. Kämpa på lilla larven.

Gillar

Kommentarer

fanip
fanip,
Vilka fina höstbilder! Gillar verkligen redigeringen också 😊 Måste ge mej ut och fota i veckan, blev jättesugen av dina bilder nu!
nouw.com/fanip
Svatantrya
Svatantrya,
Åh, tack så hemskt mycket <3 Vilken komplimang!
nouw.com/svatantrya