Ångest för att man vet att man får ångest?

Ångest i kroppen, en dator som strular och sjukt mycket skolarbete som hänger som ett svart moln över huvudet på mig. Inte gör det saken bättre att man inte vet vad eller ens om man kommer plugga till våren eftersom det är valbara kurser och det ser jäkligt mörkt ut för mig. Kom ihåg att uppdatera era högskoleprov kids!

Önskar att jag var ledig idag men istället fick jag skolka en föreläsning för att kroppen bara skrek nej och nu har jag precis avslutat ett möte i skolan. Ska sitta kvar och arbeta lite här i alla fall. Måste in till jobbet och skriva upp mig på julbordet också och får panikkänslor bara av tanken på att behöva säga hej till alla kollegor. Förstår inte varför min ångest bestämt sig för att bråka så mycket igen. Kan det vara så att eftersom jag är medveten om att jag får ångest av folkmassor och alkohol så utvecklar jag ångest av ren förväntan av att få det? Det är ju om möjligt ännu mer orimligt än ångesten i sig. Det är ju för tusan en egen typ av hypokondri. "Ah, det går ju influensa nu va... känner jag efter är jag nog sjuk. Japp, kommer nog dö av det här." Så jävla orimligt.

Förresten! Några av bilderna från plåtningen igår kommer komma upp här kring 17.00. Lite kul ska vi ju ha!

Gillar

Kommentarer

mycarlsson
mycarlsson,
Ta hand om dig <3 hoppas dagen vänder till det bättre
nouw.com/mycarlsson
Svatantrya
Svatantrya,
Tusen tack <3 Det gör det alltid 😊
nouw.com/svatantrya
Emlindberg
Emlindberg,
Jag känner igen mig som fan i dig. Det är läskigt hur lika vi är bara genom att läsa allt du skriver i varenda inlägg. Skulle vilja träffa dig, så känns det genom allt du skriver, detta kanske låter lite creepy haha. Men var tvungen att skriva detta. Jag har ju också en psykisk sjukdom, vilket gör att det du skriver är som att du skriver om mig.. Förstår precis hur du mår. Låt dig ha hemma dagar och försök vara i nuet, det är okej att bara vara ibland. Kom också ihåg att du är du, detta är inget du valt men du är fortfarande en otrolig människa och även riktigt stark. En människa som aldrig varit med om en psykisk sjukdom skulle aldrig förstå hur mycket som händer i hjärnan på en och samma gång. Det är mycket sjuka tankar och att kunna hantera dessa och samtidigt hantera vardagen måste man vara stark, vilket du är. Men man behöver då hemma dagar för att sedan vara stark igen. Ta hand om dig kära du <3 😊
nouw.com/emlindberg
Svatantrya
Svatantrya,
Det kan ju vara den finaste kommentaren jag fått någonsin <3 Tusen tack! Hade jättegärna träffats, så glider du söderut får du jättegärna slänga iväg en kommentar eller mail!
nouw.com/svatantrya
Svatantrya
Svatantrya,
Och tack för peppen! <3 <3
nouw.com/svatantrya
Emlindberg
Emlindberg,
Skönt att du känner så, åker jag söderut så ska jag absolut höra av mig .-* <3
nouw.com/emlindberg
IP: 82.99.3.229