Söndagslista

Bäst denna vecka:
Jag minns knappt denna veckan... Den har gått så fort! Men att redigera och lämna över bröllopsbilderna var kul - och att jag redan verkar ha blivit bokad till ett annat bröllop nästa år.

Sämst denna vecka:
Min trötthet och bristande motivation. Hoppas att jag har samlat på mig tillräckligt med energi för nästa vecka för den blir kaotisk.

Har jag varit arg denna vecka?
Ja, det hör väl till livet att var arg ibland. Hur skulle saker annars någonsin förändras om ingen blev lite bat shit cray-cray då och då.

Glad?
För det mesta nuförtiden, rent generellt är jag glad hela tiden.

Ledsen då?
Jag är kräfta, lättkränkt som tusan och känslig som fan. Sådär uppriktigt ledsen har jag inte varit men jag har väl fällt några tårar över något youtube-klipp eller sådär.

Vad jag har på mig idag:
Just nu, flare-leggins från lager 157 (de finns inte längre, så det var ju tur att jag köpte två par) och en märklig tröja med en massa fransar.

Nästa vecka ser jag fram emot:
Att gå till kontoret och tjäna pengar (haha, skoja bara) och att äta middag med syrran eftersom hon fyllt år nyligen.

Vad jag gör denna söndag:
Äter middag hos svärföräldrarna och hänger i Vikingens studio och försöker skriva en metoddiskussion. Råkade bli lite shopping av höstkläder och raggsockar också. Beställde ett par jeans från "vuxenavdelningen" faktiskt och ber till högre makter att de ska passa. Har jagat ett par plain svarta, slimmade jeans i en evighet nu känns det som.

Morgondagens planer:
Skolan 8-13, jobb 13-17.45 och därefter mer plugg från soffan. Intensiv start på veckan minst sagt.

Gillar

Kommentarer